r ve Şener Şen tekrar sinemada | beyazperde tv

18 Aralık 2015 Cuma

ve Şener Şen tekrar sinemada

Share & Comment


Şener Şen uzun bir aradan sonra yeni sinema filmiyle 5 yıllık suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor.Şener Şen’in rol aldığı pek çok fiilmde imzası bulunan Yavuz Turgul üstlendi.Detayların sır gibi saklandığı filmin hazırlıkları başlandı. Projeyle ilgili kesinlik kazanan tek bilgi, Şen’in yine yönetmen dostu Yavuz Turgul ile çalışacak olmasI...

Şener Şen uzun bir aradan sonra yeni sinema filmiyle 5 yıllık suskunluğunu bozmaya hazırlanıyor.Şener Şen’in rol aldığı pek çok filmde imzası bulunan Yavuz Turgul üstlendi.Detayların sır gibi saklandığı filmin hazırlıkları başlandı.

Son dizisi “İkinci Bahar”ı çekeli 18 yıl, son kez “Av Mevsimi” ile sinemaseverlerle buluşalı 5 yıl olan Şener Şen, inziva dönemini noktalıyor. Usta oyuncu, yeni bir sinema filminin hazırlıklarına başladı. Ancak bu sürpriz projenin konusundan oyuncu kadrosuna tüm detayları sır gibi saklanıyor.
Projeyle ilgili kesinlik kazanan tek bilgi, Şen’in yine yönetmen dostu Yavuz Turgul ile çalışacak olması. Usta oyuncunun, kendisine “Artık seni televizyon ya da sinemada görmek istiyoruz” baskılarına dayanamayarak bu projeye “evet” dediği öğrenildi. 
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com