r “Kötü Kedi Şerafettin” dünya sinemalarında | beyazperde tv

30 Aralık 2015 Çarşamba

“Kötü Kedi Şerafettin” dünya sinemalarında

Share & Comment


Merakla beklenen film “Kötü Kedi Şerafettin”in 5 Şubat 2016 tarihinde vizyona gireceği açıklandı. Yönetmenliğini Ayşe Ünal ve Mehmet Kurtuluş’un üstlendiği filmin senaryo uyarlamasını ise Bülent Üstün ve Levent Kazak yaptı. Filmin seslendirme kadrosunda; Demet Evgar, Ayşen Gruda, Uğur Yücel ve Okan Yalabık gibi başarılı isimler yer aldı. Film, henüz gösterime girmeden çok konuşulan filmler arasındaki yerini aldı.
Kötü Kedi Şerafettin’in, Türkiye’nin ardından 50 farklı dünya ülkesinde daha vizyona gireceği açıklandı. Dünya çapındaki sinemaseverlerin sabırsızlıkla beklediği filmin yapımcılığını üstlenen şirket, Anima Film oldu. Aynı zamanda filmin uluslararası satışı için, Odin’s Eye Entertainment ile anlaşma sağlandı. Şerafettin’in ülkemizde Uğur Yücel tarafından seslendirileceği ve yurt dışı seslendirmesi için Louis C. K.’ye teklif sunulduğu öğrenildi. Ünlü stand-up’çı ve oyuncu Louis C. K. ise henüz kesin bir cevap vermedi. Geçtiğimiz aylarda başta Berlin olmak üzere birçok uluslararası festivalde gösterilen filmin fragmanı ise sosyal medyada büyük ilgi gördü. Fragmanı kısa sürede 1 milyon kez izlendi.
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com