r Ünlü bilgisayar oyunu "Assassin's Creed", 2016'da beyazperdede | beyazperde tv

30 Aralık 2015 Çarşamba

Ünlü bilgisayar oyunu "Assassin's Creed", 2016'da beyazperdede

Share & Comment

2016 yılında çıkış yapacak olan, ödüllü oyun serisinin aynı ismini taşıyan, Ubisoft Motion Pictures ve Frank Marshall tarafından yapımcılığı üstlenilen film Assassin's Creed'in dağıtımının 21 Aralık 2016'da 20th Century Fox tarafından yapılacağı duyuruldu.

Filmin konusu şöyle: Desmond Miles isimli bir barmen, ne olduğunu bilmeden büyük bir şirket tarafından kaçırılır. Atalarının anısını canlandırması için kendisi Animus adlı bir makineye bağlanmıştır. Şirketin amacı ise bu makine ile Desmond'ın Suikastçı atalarının anılarını canlandırarak şu anki döneme ait düşmanlarına karşı kullanabilecekleri çok güçlü ve tehlikeli eserlerin yerini öğrenmek ve onları geri almaya çalışmaktır. Atalarının anısını canlandırması sayesinde, onların dövüş sanatları da kendi damarlarına işleyecektir.

Mayıs 2011'de, Ubisoft filmin çalışmalarına 3 boyutlu olarak başladıklarını onayladı. Sonraki yıl Ubisoft, filmin dağıtımı için Sony Entertainment ile anlaşmaya vardı. Fakat sebebi bilinmedik bir şekilde dağıtımcıları Sony'yi, 20th Century Fox ile değiştirdiler. Eylül 2012'de, Michael Fassbender film kadrosuna katıldığını duyurdu. Ekim ayında Ubisoft, "New Regency ile ortak olmayı seçtik. Direkt olarak senaryo geliştirilmeye başlandı. Film yapımı, yaratıcı parçaların bir araya gelmesiyle daha hızlı ilerleyecektir." açıklamalarını yaparak New Regency ile bir işbirliği içinde olduğunu onayladı.

Filmin yönetmen koltuğuna Justin Kurzel otururken, senaryo Bill Collage, Adam Cooper ve Michael Lesslie tarafından kaleme alındı. Michael Fassbender, Marion Cotillard, Michael K. Williams ve  Jeremy Irons, filmin başrollerinde. 

Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com