r "Terminator 2" yeniden | beyazperde tv

18 Aralık 2015 Cuma

"Terminator 2" yeniden

Share & Comment

Terminatör 2: Judgement Day, James Cameron eşliğinde günümüze uyarlanıyor. 3D özelliğine sahip şekilde sinema perdesinde boy gösterecek.



Terminatör serisinin neredeyse en şüphesiz iyi filmlerinde bir tanesi olan Terminatör 2: Judgement Day, Sinema salonlarına geri dönüyor. 1991 yılı yapımı olan filmin yönetmen James Cameron, Terminator 2’yi 3D Olarak yeniden vizyona sokmaya hazırlanıyor.  
DMG Enternainment ve Studiocanal ile birlikte iş birliğine imza atan James Cameron, 25. Yıl dönüşü için şerefine filmi önümüzdeki yılın yaz aylarında sinema salonlarına taşımayı düşünüyor.  İlk filmde yaşananlardan sadece on sene sonrasını konu ala film, Sarah Connor ve onunu 10 yaşındaki çocuğunu John’un maceraların ele alıyor. James Cameron, Yaklaşık olarak üç yıl öncesinde Titanic’in 3D Versiyonu da sinemaseverlerle buluşturulmuş ve dünya genelinde 343 milyon dolarlık hasılat elde etti. 
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com