r Tarantino'dan yeni film: "The Hateful Eight" | beyazperde tv

18 Aralık 2015 Cuma

Tarantino'dan yeni film: "The Hateful Eight"

Share & Comment

Quentin Tarantino’nun sekizinci filmi 8 Ocak 2016'ta vizyona girecek...


Başrollerinde Samuel L.Jackson ,Kurt Russel, Jennifer Jason Leigh ve Walton Goggins gibi önemli isimler yer aldığı film bir grup kelle avcısının, şiddetli bir kar fırtınası yüzünden bir dükkana sığınmasını ve sonrasında başlarına gelen olayları anlatıyor.

Filmin müziklerini tam 40 yıl aradan sonra ilk defa bir western filminin müziklerini yapacak olan Ennio Morricone üstleniyor. The Hateful Eight, Spagetti Western’i Spagetti Western yapan isimlerden ikonik müzisyen Ennio Morricone’nin uzun bir aradan sonra soundtrack mesaisine dönmesini sağladı. .
Tarantino’nun Django Unchained’in ardından bir kez daha Western butonuna bastığı yapımın en büyük silahlarından biri, Morricone’nin elinden çıkan ve şimdiden Altın Küre adayı olan soundtrack. The White Stripes, Roy Orbison ve David Hess şarkılarıyla desteklenecek The Hateful Eight soundtrack’i, 18 Aralık’ta piyasada olacak.

The Hateful Eight soundtrack’inde yer alan Ennio Morricone şarkısı L’Ultima Diligenza di Red Rock – Versione Integrale, orkestra düzenlemesiyle dinlenmeye hazır.

The Hateful Eight ABD'de 25 Aralık'ta, 8 Ocak 2016 tarihinde ise Türkiye'deki izleyicisiyle buluşacak.

Quentin Tarantino'nun 2. western denemesi The Hateful Eight'ten Türkçe afişi de çıktı.

452049



Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com