r ‘İyi Bir Dinozor’ 2016’da vizyonda | beyazperde tv

18 Aralık 2015 Cuma

‘İyi Bir Dinozor’ 2016’da vizyonda

Share & Comment

Pixar yeni animasyon filmi ‘The Good Dinosaur/ İyi Bir Dinozor’ ile dinozorların soyu tükenmeseydi dünyamız bugün nasıl olurdu sorusunu seyircilerine yöneltiyor.
Peter Sohn’un ilk uzun metrajlı yapımı olma özelliğini de taşıyan ‘İyi Bir Dinozor’u yönetmen şu sözlerle anlattı:
“Aslında bu film tıpkı bir fosil müzesine gidip görevlilerin size bu dinozorlar bir zamanlar doğada geziniyordu demesi gibi bir şey olacak. Hani o an bu duruma inanamazsınız ya… Ama gerçekte onlar milyonlarca yıl dünyada yaşadılar.”
Film küçük oğlan çocuğu ve köpeği klasiğine de farklı bir bakış açısı getirecek. İyi Bir Dinozor’da oğlan çocuğu rolüyle arkadaş canlısı bir dinozor karşımıza çıkarken onun köpeği ise bir insan olacak.
Orijinal filmde grup lideri Tyrannosaurus Rex’i Sam Elliott seslendiriyor:
“Bence bu film oldukça insancıl bir hikaye anlatıyor. Çocuk sahibi şanslı kişiler bu filme ailecek gidebilecek ve keyif alacaklar. Aile ailedir. İyi günde kötü günde…”
Avrupa sinemalarında 25 Kasım’da gösterime giren İyi Bir Dinozor’un Türkiye vizyon tarihi 15 Ocak 2016 olarak belirlendi.
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com