r Nadide Hayat | beyazperde tv

23 Aralık 2015 Çarşamba

Nadide Hayat

Share & Comment


Film Adı: Nadide Hayat
Film Türü: Komedi
Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2015 Cuma
Yönetmen: Çağan Irmak
Senaryo: Ali Demirel, Çağan Irmak, Emre Özdür, Volkan Sümbül.
Yapımcılar: Ebru Hamamcıoğlu.
Görüntü Yönetmeni : Barış Özbiçer.
Müzik: Evanthia Reboutsika.
Oyuncular: Demet Akbağ, Yetkin Dikinciler, Sevil Akı, Batuhan Begimgil, Çisem Çancı, Sadi Celil Cengiz, Tarık Tarcan.
Dağıtım: Mars Dağıtım.

Nadide, evlilik hayatını, üniversite eğitimi ve iş yaşamına tercih ederek 50 yaşına gelmiştir. Eşini kaybettiğinde, kendisini haftada bir gün ziyarete gelen kızı ve torunu ile iş hayatına yeni başlamış, eve neredeyse gelmeyen oğlunu beklerken bulur! Yalnız ve orta yaşlılar için öngörülen dikiş kursundan, koroya; gezilerden kabul günlerine hiçbir aktivitede aradığı mutluluğu bulamaz! Ta ki, bir gün gazetede bir haber görene dek! Nadide bu haberin ardından kendini önce okul sıralarında, sonra da mavi sulara atladığı bir macerada bulur! Bir grup genç ve gizemli bir kaptan ile "yeni bir başlangıca" yelken açar! 
Yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği filmin başrolünde Demet Akbağ ve Yetkin Dikinciler yer alıyor. Önceki yıl, bir sinema sezonu içinde 3 filmde birbirine hiç benzemeyen 3 karakteri oynayan Akbağ, bu filmde ise 3 ayrı 'Nadide' olarak kamera karşısına geçti.  

Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com