r Uzaklarda Arama | beyazperde tv

1 Aralık 2015 Salı

Uzaklarda Arama

Share & Comment

Film Adı: Uzaklarda Arama
Film Türü: Komedi, Dram
Vizyon Tarihi: 27 Kasım 2015 Cuma
Yönetmen: Türkan Şoray
Senaryo: Onur Ünlü.
Yapımcı: Yağmur Ünal.
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan.
Müzik: Rahman Altın.
Oyuncular: Sevda Erginci, Mehtap Bayri, Yağmur Ünal, Mustafa Uğurlu, Serkan Şenalp, Kaan Urgancıoğlu, Ekin Türkmen, Fırat Tanış.
Dağıtım: Mars Dağıtım.

Yönetmenliğini Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray’ın, senaristliğini ise Onur Ünlü'nün üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Yağmur Ünal, Ekin Türkmen, Sevda Erginci, Mehtap Bayrı, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Esra Ergün ve Aslı Samat ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. 

Şehir merkezindeki bir pavyon resmi bir kararla, şehir dışındaki küçük bir kasabaya "sürülür." Mecburen taşınmak zorunda kalan pavyonun kadın çalışanları ile kasabanın kadınları arasında önce gizliden gizliye, sonra da apaçık bir mücadele ortaya çıkar. Kadınlar kocalarını pavyona kaptırmaktan endişe ederken, kasaba erkeklerinin keyfi oldukça yerindedir! Tüm bu hengamenin orta yerinde ise gözlerden uzak ama tutkulu bir aşk hikayesi vardır. Ama aşıkların kendisi bile imkansızlığın farkında değildir. Birbirinden oldukça farklı insanların hayatlarının kesişmesinden doğan bu trajikomik öyküyü ise bize 9 yaşındaki Yusuf anlatır.


Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com