r Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor | beyazperde tv

20 Aralık 2015 Pazar

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor

Share & Comment

Film Adı: Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
Orjinal Adı: Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
Film Türü: Bilim-Kurgu, Aksiyon, 3 Boyutlu
Vizyon Tarihi: 17 Aralık 2015 Perşembe
Yönetmen: J.J. Abrams
Senaryo: J.J. Abrams, Lawrence Kasdan.
Yapımcılar: Kathleen Kennedy, J. J. Abrams, Bryan Burk, Tommy Harper, Jason McGatlin.
Görüntü Yönetmeni : Daniel Mindel.
Müzik: John Williams.
Oyuncular: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, .
Dağıtım: UIP.

Star Wars: Güç Uyanıyor (Yıldız Savaşları 7) filminde bu seriye yeni katılan Rey ve Finn karakterlerinin çevresinde şekillenen, Karanlık Taraf olan İlk Düzen'den (First Order) kaçarak hayatta kalma ve droid BB-8'e verilen gizli görevi yerine getirme öyküsü, Güç'ün yeni sahibine seslenmesiyle de farklı bir boyut kazanıyor. Baş karakter rollerinde oyuncular Daisy Ridley ve John Boyega'yı gördüğümüz filmde serinin fenomen karakterleri de geri dönüyor.

J.J Abrams’ın yönetmenliğinde çekilen ve serinin son filmi olan Star Wars: Güç Uyanıyor´da, Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow’un gibi oyuncular yer almakta. Kadrosunda Ridley ve Boyega'nın yanı sıra ayrıca Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Gwendoline Christie, Adam Driver'ın da yer aldığı filmin orijinal kadrosunda bulunan Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Peter Mayhew de bu filmle birlikte geri dönüyor.

Lucasfilm ve vizyoner yönetmen J.J. Abrams’ın güçlerini birleştirdiği Yıldız Savaşları 7: Güç Uyanıyor filmiyle, Yıldız Savaşları serisi ekranara geri dönüyor ve izleyicileri tekrar uzak galaksilere sürüklüyor. Senaryo ise Lawrence Kasdan & J.J. Abrams ve Michael Arndt'a ait.




Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com