r Spectre'den tarihi hasılat | beyazperde tv

21 Aralık 2015 Pazartesi

Spectre'den tarihi hasılat

Share & Comment

ABD’de de 73 milyon dolarlık hafta sonu açılış hasılatına ulaşan, Spectre, Amerika gişelerinin de birincisi oldu. Uluslararası gişe başarıları ile, hafta sonunda vizyona girdiği 71 ülkede birinci sırada açılan Spectre, gişeleri fethetti ve 117.8 Milyon dolar hasılat topladı. 
Bond’un vatanı İngiltere’deyse tüm zamanların en iyi açılış hasılatı ve ilk yedi günün en iyi hasılat rekorlarını kıran Spectre, gişede tarih yazdı.
Spectre, ayrıca IMAX Sinemalarda da rekorlara imza atarak 15.4 Milyon Dolarlık hasılat ile bir önceki Bond filmi Skyfall‘un 15.22 Milyon Dolarlık hasılatını geride bıraktı. Geçtiğimiz hafta sonu sinemaların her birinde 100.000 Dolarlık hasılat ile, IMAX sinema başına en yüksek hasılata ulaşarak tarihe geçti.
 “Bu hafta sonunun rakamları ile büyük heyecan duyduk,” diyen, MGM’in Yönetim Kurulu Başkanı Gary Barber,  “Tüm dünyadaki hayranlarının desteği İle Spectre‘in kısa sürede elde etti bu başarı, sadece hayranları için dedil, filmin kamera arkasında ve önünde büyük bir adanmışlık ile çalışan ekibi için de büyük bir örnektir.” dedi.
24. James Bond filmi olan ve serinin 1,1 milyar dolar hasılat yapmış bir önceki yapımı 'Skyfall'un izinden giden 'Spectre'de  Daniel Craig, dördüncü kez 007 olarak izleyici karşısına çıkıyor.
Türkiye’de 6 Kasım’da vizyona giren Spectre, ilk hafta sonunda 196.968 bin kişi tarafından izlenerek, hafta sonunun birincisi oldu.
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com