r Sinema severlere müjde! Avatar'ın devam filmleri geliyor | beyazperde tv

30 Aralık 2015 Çarşamba

Sinema severlere müjde! Avatar'ın devam filmleri geliyor

Share & Comment


Gişe rekorları kıran ve dünyanın en çok hasılat yapan filmi Avatar'ın ikinci bölümünün yayın tarihi belli oldu. Her şey planlandığı gibi giderse film, 2016 Aralık ayında aynı anda tüm dünyada vizyona girecek.
Variety dergisinin haberine göre, Avatar 3 Aralık 2017'de, Avatar 4 ise Aralık 2018'de vizyona girecek.
Habere göre; yönetmen James Cameron, senaryoyu yazması için Terminator: The Sarah Connor Chronicles dizisinin yaratıcısı Josh Friedma ile anlaştı.
Bu arada MTV News ile görüşen James Cameron, halen senaryo yazımıyla meşgul olduğu Avatar 2, Avatar 3 ve Avatar 4 serilerinin ortak bir büyük hikayeden meydana geleceğini ve birbirinin devamı niteliğinde olacağını söyledi. Cameron’a göre, ikinci bölüm 2016’da vizyona girebilecek. Ancak Cameron birbirini tamamlayacak olan ikinci, üçüncü ve dördüncü bölümlerin arasını çok uzun tutmak istemiyor. O nedenle de, her üç bölümü de birer yıl arayla vizyona sokmak istiyor.

James Cameron’ın 2009 yılının Aralık ayında vizyona soktuğu Avatar filmi, uzun bir film olmasına rağmen tek başına 300 milyon dolarlık bütçesiyle dikkat çekmiş ve bir anda dünyanın en çok hasılat toplayan filmi olarak listelerin bir numarasına oturmuştu.
2.7 milyar dolar gibi hasılat ile vizyondan ayrılan Avatar’ın dörtlemeye dönüştürüleceği geçtiğimiz senenin sonunda netlik kazanmıştı. O dönemden beri sırrını koruyan proje ile ilgili bilgiler yavaş yavaş netleşmeye başladı.
Avatar 2 üzerinde çalışmalarını halen sürdüren James Cameron, her üç filmin de çekimlerini Yeni Zelanda’da gerçekleştirmeyi planlıyor. Tıpkı Peter Jackson’ın The Hobbit ile yaptığı gibi üç filmin de çekimlerini birlikte yapacak olan James Cameron, muhtemelen 1 sene arayla filmleri vizyona sokacak.
New York Times gazetesinin haberine göre James Cameron’ın filmi sete taşıması için birkaç ayı daha var. İki film birden çekileceği için normalden biraz daha uzun sürecek olan set aşamasının sonunda tahminlere göre Avatar 2 filmi en erken 2016 yılında vizyona girebilecek.
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com