r Saklı | beyazperde tv

25 Aralık 2015 Cuma

Saklı

Share & Comment

Film Adı: Saklı
Film Türü: Dram
Vizyon Tarihi: 25 Aralık 2015 Cuma
Film Süresi: 102 dk
Yönetmen: Selim Evci
Senaryo: Selim Evci.
Yapımcılar: Selim Evci.
Görüntü Yönetmeni : Ferhat Öçmen.
Müzik: Cengiz Onural.
Oyuncular: İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen, Türkü Turan, Pelin Akil, Ümit Çırak.
Dağıtım: Orak Film.
Selim Evci’nin yazıp yönettiği üçüncü uzun metrajlı filmi Saklı´nın başrollerinde İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil’in rol aldığı film iki ailenin birbirleriyle kesişen saklı hayatlarını konu alırken, aynı zamanda insanın kendi içindeki ‘saklı’ duygularına da işaret ediyor.
Vakur kişiliğiyle tanınan bir müzisyen Mahir Bey, kızının arkadaşı Duru ile saklı bir ilişki yaşamaktadır. Duru’nun babası Ali Bey geleneklerine bağlı, ailesine düşkün iki kız babasıdır. Mahir Bey ve Duru korkuları yüzünden birbirlerinden uzaklaşmak üzereyken, Ali Bey’in bu saklı ilişkiyi fark etmesi an meselesidir.
Filmle ilgili yönetmen yorumu:
İnsanın hayatta oluşturduğu saklı alanlarda doğasını arayışı, ruhunun derinliklerine yaptığı yolculuklar, utançları, gizlenme arzusu… Saklı, bu arayış ve davranış biçimleriyle birlikte ailede başlayan, toplum içerisinde deneyimlenerek öğrenilen ahlak kavramını algılamaya, bu bağlamda toplumun reflekslerine ayna tutmaya çalışıyor.” – Selim Evci


Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com