r Gassal | beyazperde tv

23 Aralık 2015 Çarşamba

Gassal

Share & Comment


















Film Adı: Gassal
Film Türü: Korku, Gerilim
Vizyon Tarihi: 18 Aralık 2015 Cuma
Yönetmen: Alper Kıvılcım
Senaryo: Alper Kıvılcım.
Yapımcı: Serdar Çelik.
Görüntü Yönetmeni : Ulaş Zeybek.
Müzik: Tamer Süerdem.
Oyuncular: Ayhan Eroğlu, Nilay Olcay, Hatice Yıldız, Mustafa Çelik, Alican Çokoğur, Muratcan Bozaslan .
Dağıtım: Moments Ent.

Alper Kıvılcım'ın yazıp yönettiği ve başrolünde Ayhan Eroğlu'nun oynadığı Gassal, gasihanede yaşayan Abbas´ın herkesten sakladığı sırların, eve yatıya gelen Akay tarafından ortaya çıkarılmasıyla başlayan gerilim dolu hikayesini anlatıyor.
Gassal Abbas ücra bir köydeki evinde kendi başına yaşamaktadır. Evin en alt katını gasilhane olarak kullanan Abbas burada köyün erkek ölülerini yıkar ve kefenler. Şehir hayatından bıkan Akay’ın yolu Abbas’ın yaşadığı köyden geçer. Akay’ın ilk başta bir tek gece için misafir olacağını sanan Abbas durumun gidişatından huzursuz olur ama kendini bu gidişattan alamaz da. Annesinin kâbusu Abbas’ın peşini bırakmazken an ve an yaşanan gelişmeler her şeyin açıklığa kavuşmasını sağlayacaktır. Kim masum ya da kim daha kötü anlamanın tek yolu yüzleşmektir. Bu yüzleşme seyirciye korku ve gerilim dolu anlar yaşatacaktır.




Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com