r Denizin Ortasında | beyazperde tv

30 Aralık 2015 Çarşamba

Denizin Ortasında

Share & Comment

Film Adı: Denizin Ortasında
Orjinal Adı: In the Heart of the Sea
Film Türü: Dram, Aksiyon, 3 Boyutlu
Vizyon Tarihi: 01 Ocak 2016 Cuma
Film Süresi: 122 dk
Yönetmen: Ron Howard
Senaryo: Rick Jaffa, Amanda Silver, Charles Leavitt.
Yapımcılar: Will Ward, Brian Grazer, Joe Roth, Paula Weinstein.
Görüntü Yönetmeni : Anthony Dod Mantle.
Müzik: Roque Banos.
Oyuncular: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, Paul Anderson.
Dağıtım: Warner Bros..

1820 kışında, New England balina gemisi Essexkimsenin inanamayacağı bir şeyin saldırısına uğradı: Neredeyse insanlara özgü bir intikam dürtüsüne sahip, dev cüsseli bir balina. Gerçek bir deniz felaketi olan olay Herman Melville’inMoby-Dick’ine ilham kaynağı olacaktı. Ama roman hikayenin yalnızca yarısını anlattı. “In the Heart of the Sea/Denizin Ortasında” bu karşılaşmayı takip eden dehşet verici olayları konu alıyor: Geminin sağ kalan mürettebatının sınırlarını sonuna kadar zorlayan, onları akla gelemeyecek şeyler yapmaya mecbur bırakan olayları. Sarsıcı fırtınalar, açlık, panik ve umutsuzluk karşısında bu adamlar, hayatlarının değerinden yaptıkları işin ahlakına kadar, en derin inançlarını sorgulayacaklardı.

Oscar ödüllü Ron Howard’ın (“A Beautiful Mind”) yönettiği aksiyon macera “In the Heart of the Sea/Denizin Ortasında”, Essex’in dramatik gerçek yolculuğunu konu alan, Nathaniel Philbrick’in en çok satan kitabına dayanıyor.
Tags: , , ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com