r "Ice Age: Collision Course" filminden İlk fragman geldi | beyazperde tv

29 Aralık 2015 Salı

"Ice Age: Collision Course" filminden İlk fragman geldi

Share & Comment




Sinema tarihinin en sevilen animasyon film serilerinden biri olan Ice Age, yeni filmi ile bir kez daha sevenleri ile buluşmaya geliyor. Bir süredir yapım aşamasında olan filmden ilk fragman,  resmi olarak tanıtıldı.
Özlediğimiz karakterlere tekrar kavuşacağımız yeni film Ice Age: Collision Course, konu olarak yine önceki filmlerde olduğu gibi dünyayı tehdit eden bir durumla karşılaşan kahramanlarımızın bu sefer egzotik topraklara zorunlu yolculuğunu konu almakta.

Filmde Manny, Sid, Diego gibi orjinal Ice Age kadrosu aynı şekilde karşımıza çıkacak. Ayrıca serinin her filminde olduğu gibi yeni ve renkli karakterler de hikayeye dahil olacak. Filmin kötü karakteri ise, önceki serilerde karşımıza çıkan kötülerden birinin kardeşi olacak açıklanmış durumda.
Yani yeni Ice Age filminde hem bambaşka topraklara eğlenceli bir yolculuğu, hem de eski defterlerin açıldığı bir hikayeyi izleyeceğiz. 
Tags: ,

Written by

We are Creative Blogger Theme Wavers which provides user friendly, effective and easy to use themes. Each support has free and providing HD support screen casting.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

ÇOK OKUNANLAR

SON YAYINLAR

Why to Choose RedHood?

Copyright © beyazperde tv | Designed by Templateism.com